0
0 Προϊόντα Καλάθι

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

1. Αντικαταβολή Μετρητοίς

Τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή. Στην περίπτωση αυτή υπάρχει επιπλέον χρέωση 2.00 €, ανεξάρτητα των μεταφορικών και ισχύει μόνο για την Ελλάδα και σε ειδικές περιπτώσεις και την Κύπρο.

2. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε να βρίσκεστε στο σπίτι, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης με e-mail στο sales@electrocontact.gr  για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας. Οι παραγγελίες αποστέλλονται μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής από την συνεργαζόμενη τράπεζα.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Κύριος:

  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 21247034131 - IBAN GR0901102120000021247034131 (ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΩΝ ΜΟΝ ΕΠΕ CONTACT) 

Δευτερεύων:

  • Alpha Bank 703002330000755 - IBAN GR8001407030703002330000755 (ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΩΝ ΜΟΝ ΕΠΕ CONTACT)

 Εκτύπωση Λογαριασμών 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ: Όταν πραγματοποιείτε καταθέσεις από τράπεζες που δεν συμπεριλαμβάνονται στην παραπάνω λίστα, το ποσό που πρέπει να λάβουμε θα πρέπει να είναι ακριβώς το ποσό της παραγγελίας.

Σε περίπτωση που καταθέτετε χρήματα από μη συνεργαζόμενη τράπεζα η παραγγελία θα αποστέλλεται όταν η πληρωμή επιβεβαιωθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. 

3. PayPal

Η εταιρία PayPal παρέχει υπηρεσίες πληρωμών διέπεται και ελέγχεται από την Αρχη Χρηματοοικονομικων Υπηρεσιων της Μεγάλης Βρετανίας - FSA. Η υπηρεσία του PayPal χρησιμοποιεί την πιστωτική ή την χρεωστική σας κάρτα και διευκολύνει την εκκαθάριση συναλλαγών μέσω διαδικτύου. Αν δεν διαθέτετε λογαριασμό στο PayPal μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα και γρήγορα από εδώ

PayPal Account: info@contact.com.gr 

4. Πιστωτική Κάρτα 

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Για να διασφαλιστεί η απόλυτη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, αυτές γίνονται μέσα από την υπηρεσία i-bank e-commerce της Εθνικής Τράπεζας, η οποία υποστηρίζει ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. 

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Το ίδιο ισχύει και αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.