0
0 Προϊόντα Καλάθι

Δεν έχετε προϊόντα στο καλάθι σας.

Product was successfully added to your shopping cart.

Τρόποι αποστολής

Για παραγγελίες που πραγματοποιούνται έως τις 14:00 η ώρα, αποστέλλονται την ίδια εργάσιμη μέρα εκτός από περιπτώσεις όπου δεν έχει επιβεβαιωθεί η πληρωμή. Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων η εταιρεία μας θα επικοινωνεί μαζί σας τηλεφωνικά ή με email. Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται με courier, ταχυδρομείο ή μεταφορικές εταιρείες. 

Για παραλαβή από το φυσικό κατάστημα (Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσών 79) 

Ο χρόνος ετοιμασίας της παραγγελίας για παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα είναι μία (1) εργάσιμη ημέρα. Παραγγελίες που δεν πραγματοποιήθηκε η παραλαβή εντός πέντε (5) εργάσιμων ακυρώνονται. Η υπηρεσία αυτή δεν έχει επιπλέον χρέωση. 

Για αποστολές στην Ελλάδα 

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Θεσσαλονίκης είναι συνήθως μία (1) εργάσιμη ημέρα. Εκτός Θεσσαλονίκης η παράδοση γίνεται συνήθως εντός μίας (1) εργάσιμης ημέρας, εκτός από περιοχές όπου χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες από τις εταιρείας ταχυμεταφορών.  

Η χρέωση των μεταφορικών με τη Γενική Ταχυδρομική διαμορφώνεται ως εξής: 

  • Εντός Θεσσαλονίκης 2.90 €.
  • Εκτός Θεσσαλονίκης 4.20 €.
  • Δυσπρόσιτες περιοχές 8.00 €. 

Οι τιμές των μεταφορικών δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για δέματα έως 2kg, σε διαφορετικές περιπτώσεις υπάρχει μικρή επιβάρυνση. Όταν βρίσκεστε στην διαδικασία παραγγελίας ενημερώνεστε για το ακριβές κόστος των μεταφορικών. 

Για αποστολές στην Κύπρο 

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσα σε 2-3 εργάσιμες ημέρες με courier και το κόστος αποστολής είναι 15€ για παραγγελίες έως 2kg. Για το ακριβές κόστος αποστολής ενημερώνεστε στην διαδικασία της παραγγελίας. 

Για αποστολές στο εξωτερικό 

Οι αποστολές στο εξωτερικό γίνονται με το ταχυδρομείο. Το κόστος αποστολής ξεκινάει από 4.99€ για παραγγελίες έως 2kg. Σε περίπτωση παραγγελιών πάνω από 2kg παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πρώτα ώστε να σας δώσουμε ακριβές κόστος μεταφορικών. Οι παραγγελίες στο εξωτερικό παραδίδονται αφού έχει πληρωθεί με PayPal ή με Έμβασμα σε τραπεζικό μας λογαριασμό. Όλες οι παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ. 

Για γρήγορες παραδόσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, η εταιρεία μας συνεργάζεται με ταχυμεταφορές DHL, Fedex και UPS. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε για το κόστος κάθε παραγγελίας. 

Σημείωση: Η εταιρία courier πραγματοποιεί παραδόσεις Δευτέρα - Παρασκευή 09:00-18:00 και Σάββατο*  10:00 - 16:00. Σε περίπτωση που η παράδοση δεν πραγματοποιηθεί με την πρώτη προσπάθεια, η εταιρία courier θα κρατήσει το δέμα στο γραφείο που εξυπηρετεί την αντίστοιχη περιοχή αποστολής για 5 εργάσιμες ημέρες και θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον παραλήπτη τουλάχιστον 3 φορές, στο τηλέφωνο που έχει δηλώσει κατά την παραγγελία του στο www.electrocontact.gr, με γραπτά μηνύματα ή κλήσεις. Σε περίπτωση που δε μπορέσει να έρθει σε επαφή με τον παραλήπτη και το επέλθει το διάστημα παραμονής του δέματος, η παραγγελία θα επιστρέφεται στα γραφεία μας.

 *Παραδόσεις Σάββατο γίνονται μόνο αν το ζητήσει ο πελάτης - παραλήπτης της παραγγελίας και υπάρχει επιπλέον χρέωση. Σε περιπτώσεις όπου επιθυμείται να γίνει παράδοση Σάββατο παρακαλούμε επικοινωνήστε μας για να ενημερωθείτε σχετικά με την επιπλέον χρέωση.